Vad kan vara trevligare än att få god mat i present?

Vad jag menar är väl att få besöka en fin restaurang, äta god mat, dricka ett gott vin till den och att inte behöva betala!

Detta är bland det bästa jag vet! Därför tänkte jag att även ni kära läsa kan dela den här fantastiska glädjen med er till dem ni håller kär. För det är alltid lika trevlig att få sådana fina presenter men ännu trevligare att ge bort presenter som dessa. Jag tror att många av er håller med om detta och då tänker jag gå raka vägen till det som jag hade tänkt från början, och det är att presentera några av de mest eftertraktade ställen Stockholm har att erbjuda, nämligen ett par sajter som kort och gott berättar vart man vänder sig för att hitta riktig god mat.

Den första heter Grekiskt & Kolgrillat och som namnet säger så handlar det mesta om grillade godsaker.

Den andra heter Svenska Matkompaniet och behöver inte presenteras als.

Till sist men inte minst nämner jag en blogg vid namn Små Presenter som kommer med små fina presenter och gör att när man läser den så blir man extra glad.