Att hitta presenter

Något jag alltid tycker är knepigt är att hitta bra presenter då vänner och familj fyller år, till jul, och andra speciella tillfällen. Det finns massor att välja mellan och det kan vara otroligt svårt att hitta just den saken som skulle passa dem, och som de faktiskt skulle uppskatta istället för att bara trycka undan i någon låda… En kompis till mig fyller år om ett par veckor, och jag och några andra ska då uppvakta henne med middag m.m. Jag var ute på stan och letade efter något som jag tror skulle vara bra, men hittade inte något som jag tyckte kändes helt rätt. Saken är att jag ibland, efter att ha letat i flera timmar, kan hålla i något och tänka ”det här är ändå en helt okej present”, men jag vill inte att den bara ska vara okej! Jag vill inte nöja mig med det. Jag vill ge en present som de på riktigt tycker om. Då är det bara att lägga ner den där saken och sen ta nya tag med presentletandet.

När jag kom hem efter en lång dag av springande i olika butiker bestämd jag mig för att kolla online istället. Det tog inte lång tid förrän jag kom in på Guldfynds hemsida. Jag var lite dum som inte tänkte på att kolla på smycken tidigare, det är ju något som alltid brukar gå hem! Det blir kanske inte särskilt exklusiva smycken när det bara är en ”vanlig” födelsedag, alltså att hon inte fyller jämnt. Det blir mest något symboliskt.

En sak som jag tycker kan vara en rolig present i smyckeskategorin är namnsmycken. De är personliga, och fina! Kanske blir årets födelsedagspresent något i den stilen, jag har inte helt bestämt mig än. Hur som helst tänkte jag gå in i en av deras butiker och se smyckena på riktigt istället för på nätet, och förhoppningsvis kommer jag ut med något riktigt fint!