En trevlig weekend på Flesland i present!

Bergens flygplats ligger i Flesland och har ett topp modernt hotell som gärna tar hand om sina gäster på det bästa möjliga sättet! Därför tänkte jag, nu när min vän Tomas är på väg dit för att fira sin 33 årsdag tillsammans med sin vackra fru så kan jag bjuda dem på en weekend på Clarion hotell i Bergens flygplats! De gifte sig faktiskt under sommaren 2014 då jag var bort rest och sedan dess så har jag gått och tänkt på vad som passar som present till dessa turturduvor! Ett hotell som är miljövänligt och samtidigt är modernt och har alla dem andra bekvämligheterna man som gäst skulle vilja få utnyttja! Tar jag flyget dit själv någon gång så kommer det säkert att vara en eller ett par övernattningar på hotell bergen Airport! Tycker ni annorlunda eller har ni andra förslag så är ni mer än gärna välkomna att tipsa mig om något annat! Tills dess, Ha Det! 😀