Att få en resa i present!

Det är bland de bästa jag vet! Att få en resa i present! Det måste ni hålla med om, eller hur? Hur som helst, jag och tjejen fick en resa till New York av hennes far då hon fyllde år! Härligt eller hur? Jag tar med hans dotter och gör av med hans pengar på en resa som han har betalt för! Kan det bli bättre? Jag känner mig så lycklig just nu! Det är bara en sak som jag inte kan förstå!? Under tiden så har han gått och skrattat hela tiden! Är det bara jag som tycker att det är konstigt eller tycker ni också det!? Jag vet inte varför en vän till mig sade att han gör det med flit för att slippa ta hand om henne själv!? Jag vet inte, det kanske ligger något i vad han säger men jag drar i alla fall to the Big Apple!

Skulle faktiskt föredra att åka till Sydamerika, till exempel Peru eller Brasilien! Men det får duga med New York den här gången! Jag ska tipsa honom innan han ger oss nästa resa i present! Hejdå! 😀