Res ut i vida världen

Höst, kyla, vinter och rusk är något som inte allt för många längtar efter när det drar in över norra Europa. Vi längtar ganska snabbt bort till varmare breddgrader och tycker att sommaren var för kort, för dålig, för regnig och alla andra klyschor som finns angående den svenska sommar. Fördelen numera är att det är väldigt enkelt att åka till solen, Spanien är ett par timmar bort. För den som vill ha längre och större upplevelser finns Asien och Afrika.

Resandet förändras

Ju lättare det blivit att ”åka till solen” och allt fler har råd och tid att faktiskt kunna ge sig själv den lyxen växer resandet bland de som vill uppleva! De som vill ge sig ut i vida världen och helt enkelt se allt fantastiskt som vår planet har att erbjuda, kulturer, natur och människor. Något som växt allt mer populärt är att upptäcka Afrika. En kontinent med en fantastisk lång historia och som så många känner till, människans moderna ursprung.

Afrika är en spännande kontinent som varierar stort ifrån norr till söder. Du hittar allt från spännande safari i Serengeti till paradisstränder på Zanzibar. Åker du till några av de större städerna som Nairobi kommer du till shopping av världsklass. Det finns gott om kulturskatter att besöka som Stone city på Zanzibar eller varför inte restaurangen ”The rock” som ligger på en sten i havet.

För att göra resa till Afrika så speciell och upplevelserik som möjligt är det viktigt att man beställer resan av en arrangör som kan området. Kenzan Tours har anordnat reser till Afrika i åratal och genom dem får du garanterat en reseupplevelse utöver det vanliga. Lycka till på resan ut i vida världen.