Tipsa mig om presenter

Jag ska på ett dop på fredag och funderar på vad man kan ge en nyfödd bebis. Att ge bort doftljus funkar kanske inte riktigt då utan en mer barnvänlig present är väl att föredra. Jag har inga barn själv, så jag vet inte vad man brukar få i dopgåva. Den enda gången jag varit på dop tidigare var när jag konfirmerade mig, men då var det ju snarare en konfirmationspresent jag fick, och jag var lite äldre.

När jag surfar runt lite och kollar på vad som är vanligt att ge så verkar det som om man brukar få silverskedar att samla på och liknande, men jag vill ju ge den här lilla pojken något han kan ha glädje av nu, inte någon present som ska ligga i ett skåp.

Dopgåva

Den här hittade jag när jag letade på nätet. Det var en söt gåva tycker jag, och inte lika vanlig som traditionella doppresenter. Den får det nog bli om inte ni har ett bättre förslag. Vad har ni gett bort eller fått i present när ni döptes?

Du kanske även uppskattar